Bærcoulis - Bær coulis
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog bær og sukker med ½ dl vand i et par minutter.
Afkøl og mos alt gennem en si. |
|
Opskriften er vist 88586 gange,
og udskrevet 539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Alma - 2016-03-17 08:04:47 Rigtig god til en lækker chokolade fondant Brugte frosne bær virker fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne