Piroger Glutenfri
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Gær udrøres i lunkent vand som tilsættes husk. Rør godt og lad blandingen stå i 10 min. Tilsæt olie, æg og krydderier og ca. 400 g af melet. Ælt dejen grundigt igennem med en maskine. Dæk dejen til med et viskestykke og lad hæve i 30-45 min. Drys resten af melet ud på bordet og ælt dejen igennem. Del dejen i 20 stykker. Form til kugler og tryk ud til flade runde stykker (ca. 10 cm. i diameter). Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen. Fold den anden halvdel over og tryk kanten godt sammen. Pens med æg.
Bages ved 200 grader i 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 10431 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-02 14:20:38 hvordan kan man få 24 ud af 20 boller ???????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne