Is med varm chokoladesauce

Is med varm chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : coco

Indsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.Karolines Køkken madlavningsfløde 18%
75 g.mørk chokolade (ca. 55% kakao)
 
5 dl.vaniljeflødeis
5 knuste makroner
4 spsk.finthakkede hasselnøddekerner
 
8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på (ca. 820 g)
 
Opskrift:
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og kom chokoladen i. Rør til chokoladen er smeltet. Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring. Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter. Bland makroner og nødder i en dyb tallerken. Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen. Ved serveringen: Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.





karakterer:
Opskriften er vist 11910 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-30 12:23:04
fra arla