Kammerkoteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : coco Indsendt : Red : |
|
|
Kom rigeligt smør på en pande. Skær løg i skiver og tomater i både. Kom salt på den ene side af koteletterne og læg dem på panden. Læg løg og tomatskiver mellem koteletterne og kom peber på. Kom skiftevis resten af krydderierne på og vend koteletterne ca. hvert minut. Når alle krydderierne er anvendt lægges koteletterne i et ovnfast fad. Piskefløde tilsættes krydderierne og koges ind. Heldes derpå over koteletterne.
Kog ris som anvist på pakningen og varm flütes.
|
|
Opskriften er vist 13226 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne