Karrysild med druer
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Madkær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker.
Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag dressingen til med marinaden. Læg sildene i en skål - hæld dressingen over og bland det hele forsigtigt sammen med champignon og druer. Pyntes før servering med nogle halve druer. Tips: Kan med fordel laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 23885 gange,
og udskrevet 665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-01-15 13:10:59 Det er da en underlig kombination af champignnon og druer. Smager ikke godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne