Porrebrød

Porrebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 porrer
25 g.smør
2 dl.piskefløde
 salt
4 skivertoastbrød (gerne grov)
4 hårdkogte æg (kun blommerne skal bruges)
 
Opskrift:
Start med at koge æggene og lad dem afkøle. Rens porrerne og snit dem i meget fine strimler. Snit gerne lidt af det grønne med. Smelt smørret i en sautepande eller gryde. Kom porrerne i og lad dem småstege 5-6 min. Hæld fløden i og lad retten koge til den er jævn. Smag til med salt. Rist toastbrødene og læg dem på hver sin tallerken som en portionsanretning. Fordel porreblandingen på brødene. Skær æggehviden igennem og tag blommerne ud. Pres dem gennem en sigte eller persillehakker, een blomme over hver anretning. Serveres med det samme mens det stadig er lunt.

Tips:

Retten er ikke fedtfattig, men smager fortrinligt. Man får kun rosende ord med på vejen.





karakterer:
Opskriften er vist 11246 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu