Porrebrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge æggene og lad dem afkøle.
Rens porrerne og snit dem i meget fine strimler. Snit gerne lidt af det grønne med.
Smelt smørret i en sautepande eller gryde. Kom porrerne i og lad dem småstege 5-6 min.
Hæld fløden i og lad retten koge til den er jævn. Smag til med salt.
Rist toastbrødene og læg dem på hver sin tallerken som en portionsanretning. Fordel porreblandingen på brødene.
Skær æggehviden igennem og tag blommerne ud. Pres dem gennem en sigte eller persillehakker, een blomme over hver anretning.
Serveres med det samme mens det stadig er lunt.
Tips: Retten er ikke fedtfattig, men smager fortrinligt. Man får kun rosende ord med på vejen. |
|
Opskriften er vist 11334 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne