Fars stegt som vildt (forloren hare)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
lad kødet gå 2 gange gennem kødmaskinen tilligemen rasp og krydderier rør farsen godr med ægget til den er sammenhængende form den til en stor aflang bolle og vend den i rasp stik små kiler af spæk på skrå ind i bollen brun den og spæd med 1 dl kog vand kog mælkejævningen tilsæt kulør og hæld den over stegen stegetid:½ time
|
|
Opskriften er vist 32378 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer I. Nielsen - 2012-07-31 13:45:29 Hvad temperatur skal den steges i en halv time ved? Ellen - 2011-08-17 11:55:57 Jeg har prøvet at bruge hakkede svinehjerter til en gang vintergryde (hvidkål, gulerødder, m.m.) det smagte rigtigt godt, bedre end med oksefars. Hakkede svinehjerter er bestemt ikke uhumsk! brumbasse50 - 2010-10-08 07:03:32 Tanken om svinehjerter lyder umiddelbart ikke tiltalende. Men nu har jeg langt om længe prøvet opskriften og den er rigtig lækker og skal bruges igen. Problemet er bare at finde en lokal slagter som sælger svinehjerter! C. Larsen - 2009-01-29 23:01:41 Bare at tænke på hakket svinehjerte, får mig til at skippe appetitten. Godt man har hakket flæskekød/kalv og flæsk. For med svinehjerter lyder det "uhumsk", Men må tilstå, at jeg aldrig har smagt det på den måde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne