Marengslagkage Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og margarine røres sammen, tilsættes et æg ad gangen og røres godt ind imellem. De tørre ingredienser blandes og røres i dejen. Dejen fordeles i to smurte forme og bages ved 200 grader i 10 min.
Pisk æggehvider, sukker og eddike til luftig masse. Fordel massen over de forbagte bunde. Bages herefter ved 180 grader i 15 min. Kagerne pyntes med bær og lægges evt. sammen.
Server flødeskum hertil. |
|
Opskriften er vist 22881 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer JulieH - 2008-01-22 12:20:02 Brugte mælkefri margarine istedet for rigtig margarine, så passer den også fint til kerasin-allergikere. Lene - 2005-01-01 01:01:01 Fin mix er glutenfrit mel,men du kan bruge almindeligt mel hvis du ikke har cøliaki Henriette - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er Fin Mix, som er nævnt i opskkriften ? Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker. Prøv evt at lægge den sammen med flødeskum tilsat hakket chokolade. Mums. Okay.. en rigtig kaloriebombe, men god god god :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne