Marengslagkage Glutenfri

Marengslagkage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.sukker
200 g.margarine
2 æg
4 æggeblommer
100 g.kartoffelmel
100 g.Fin Mix
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vaniljesukker
 
 Marengsmasse:
4 æggehvider
200 g.sukker
1 tsk.eddike
 
 Fyld:
 Jordbær (eller andre bær)
 Flødeskum
 
Opskrift:
Sukker og margarine røres sammen, tilsættes et æg ad gangen og røres godt ind imellem. De tørre ingredienser blandes og røres i dejen. Dejen fordeles i to smurte forme og bages ved 200 grader i 10 min. Pisk æggehvider, sukker og eddike til luftig masse. Fordel massen over de forbagte bunde. Bages herefter ved 180 grader i 15 min. Kagerne pyntes med bær og lægges evt. sammen.

Server flødeskum hertil.





karakterer:
Opskriften er vist 22885 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-22 12:20:02
Brugte mælkefri margarine istedet for rigtig margarine, så passer den også fint til kerasin-allergikere.

  -   2005-01-01 01:01:01
Fin mix er glutenfrit mel,men du kan bruge almindeligt mel hvis du ikke har cøliaki

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er Fin Mix, som er nævnt i opskkriften ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker. Prøv evt at lægge den sammen med flødeskum tilsat hakket chokolade. Mums. Okay.. en rigtig kaloriebombe, men god god god :o)