Grove frikadeller
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær det aftørrede kød i strimler, hak det gennem kødmaskinen.
Kom kødet i en skål tilsæt hakket el. revet løg 4 spsk mel, salt, peber og mælken bland det hele godt til en sej fars. Form frikadellerne ( 6-8 stk.) med en spiseske, dyppet i det varme fedtstof steg dem brune ved jævn varme i 10 minuter vend ofte. Servers med brunet smør, kartofler og grønsager tilberedt på forskellige måder. |
|
Opskriften er vist 33513 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer sofie - 2011-12-20 12:25:46 opskrifts beskrivelsen er helt hen i vejret! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne