Ferskentærte med hindbær
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Hak smørret ud i melet til det er smuldret som brødkrummer. Tilsæt vand og ælt det hurtigt sammen. Stil dejen i køleskab i 1 times tid. Forvarm ovnen til 200 grader. Rul dejen ud på et meldrysset bord - gem lidt til pynt. Beklæd en tærteform ( 22 cm i diameter) med dejen. Forbag tærte midt i ovnen i ca. 10 minutter. FYLD: Hæld kogende vand over fersknerne, så er de nemmere at skrælle! Pil skrællen af, fjern stenen og skær dem i tynde skiver. Læg ferskenskiverne på den forbagte tærtebund, drys hakkede hasselnødder og hele hindbær over. Rul den tiloversblevne dej ud, skær den i strimler som lægges på tærten som et gitter. Drys sukker ud over. Tærten bages midt i ovnen og bages i 20 minutter ved 200 grader. Serveres lun med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche som smages til med vaniljesukker. |
|
Opskriften er vist 10906 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Daniella - 2011-07-13 00:41:54 Dejen kunne godt bruge lidt sukker da den enlig ikke smager af noget andet end brød :/ lidt syndt anonym - 2008-09-21 23:26:17 heidi, kan der anvendes frosne hindbær og ferskner fra dåse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne