Squashæggekage - Squash æggekage
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Bred squashskiverne ud på et viskestykke, mens løget pilles, kvartes, skives og brunes i lidt af olien. Hæld dem over på en tallerken, og tør panden godt af. Steg squashskiverne, til kanten bliver gylden i ½ spsk. olie. Der skal fordampe en hel del væde. Tag dem af panden. Hæld resten af olien i panden og stil den over middelhøjt blus. Pisk æg, mælk og peber sammen, hæld massen i panden, og dæmp varmen lidt. Tilsæt løg og squash, og lad æggekagen blive gennembagt under låg over ikke for høj varme. Serveres varm eller kold.
|
|
Opskriften er vist 11715 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne