Hindbærcoulis - Hindbær coulis
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring bær og sukker langsomt i kog og kog i 5 minutter bliver det for tykt kan til sættes lidt vand, er det for tyndt koger det lidt længere.
Det hele pureres gennem en si og kan evt. smages til med sukker alt efter smag og behag. Hindbærcoulis er en frugtsauce der kan serveres kold til f.eks. is eller blandes i en flødeskum til fyld i lagkage eller vandbakkelser. Hindbærcoulis kan også serveres lun til f.eks. pandekager eller æbleskiver. |
|
Opskriften er vist 64254 gange,
og udskrevet 791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-03-10 11:17:25 havde en portion stående i køleskabet, 3 uger efter var der desværre muk på, men 1 uge i køleskab kan den sagtens holde: Men den er også fryseegnet, kan evt. fryses i isterningbakker alt efter hvor meget du skal bruge pr gang Anne-Lone - 2020-08-30 11:41:22 Hvorlænge kan en coulis holde sig hp - 2010-12-31 14:45:00 mums det smager lækkert til et stykke kage og noget is. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne