La Quiche Lorraine (Bacontærte) Glutenfri
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Oprindelsesland : Frankrig Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform. Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør. Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen.
Bages ved 200 grader i 20-25 min.
|
|
Opskriften er vist 29827 gange,
og udskrevet 1050 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer vejlepigen - 2012-04-12 15:57:19 OBS ! madlavningsfløde indeholder mel - og er derfor ikke glutenfri. brug derfor fløde + vand + maizenamel Ulrik - 2008-01-09 14:53:34 Helt nøjagtigt er det en quiche alsacienne (hvilket er nøjagtigt det samme som quiche Lorraine, blot tilsat løg). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne