La Quiche Lorraine (Bacontærte) Glutenfri

La Quiche Lorraine (Bacontærte) Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.glutenfri-mel
150 g.smør
0.5 glasvand
 Salt
 
 Fyld:
150 g.bacon
1 stortløg
2 æg
2.5 dl.Kaffefløde 9%
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform. Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør. Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen. Bages ved 200 grader i 20-25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 29835 gange,
og udskrevet 1050 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-12 15:57:19
OBS ! madlavningsfløde indeholder mel - og er derfor ikke glutenfri. brug derfor fløde + vand + maizenamel

  -   2008-01-09 14:53:34
Helt nøjagtigt er det en quiche alsacienne (hvilket er nøjagtigt det samme som quiche Lorraine, blot tilsat løg).