Strudse kebab (Græsk)

Strudse kebab (Græsk) , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.strudsefilet skåret i små stykker på ca. 2 x 3 cm.
 
 Marinade:
1,5 dl.olie
 saft af en hel citron
2 stk.fint revet løg (saften skal med)
2 stk.larubær
2 spsk.tomatpuré eller en finthakket tomat
 salt
 peber
Opskrift:
Bland alle ingredienser og gnid godt ind i kødstykkerne
Stil til side 4-8 timer gerne natten over. Sæt på spid og grill eller steg på varm pande ca. 3 min. på hver side.

Server med tomatsalat dampet broccoli og halve avokados med citron og soja.





karakterer:
Opskriften er vist 9409 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu