Farsbrød med squash
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle 1/3 af squashen i strimler med en gulerodsskræller, det skal bruges til slut.
Riv resten af squashen og bland den i farsen, sammen med æg, ceme fraise, mælk og krydderier. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt tilsidst rasp lidt efter lidt, indtil farsen hænger sammen, må ikke være for tør. Form farsen til et brød i et smurt ovnfast fad. Drys farsbrødet med rasp og parmesanost og læg squashstrimlerne øverst på farsbrødet. Sættes i 200 gr. varm ovn i ca. 1 time. Serveres med kartoffelbåde, bearnaisesovs, salat og grov flutes. |
|
Opskriften er vist 31986 gange,
og udskrevet 828 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer HEGI - 2007-09-12 21:52:36 Super lækkert og meget let. Man kan evt. skrælle squashen og rive hele squashen i farsen, hvis man har børn, der er svære at få til at spise grøntsager... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne