Farsbrød med squash

Farsbrød med squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Farsbrød med squash, billede 4 Farsbrød med squash, billede 1 Farsbrød med squash, billede 2 Farsbrød med squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
1000 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Timian, tørret
2 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Start med at skrælle 1/3 af squashen i strimler med en gulerodsskræller, det skal bruges til slut.

Riv resten af squashen og bland den i farsen, sammen med æg, ceme fraise, mælk og krydderier. Rør blandingen godt sammen. Tilsæt tilsidst rasp lidt efter lidt, indtil farsen hænger sammen, må ikke være for tør.

Form farsen til et brød i et smurt ovnfast fad. Drys farsbrødet med rasp og parmesanost og læg squashstrimlerne øverst på farsbrødet.

Sættes i 200 gr. varm ovn i ca. 1 time.

Serveres med kartoffelbåde, bearnaisesovs, salat og grov flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 31986 gange,
og udskrevet 828 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11234 (2674 kcal)
KJ pr. Pers. 1404 (334 kcal)
Vægt ialt 1748 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 642 KJ (153 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-12 21:52:36
Super lækkert og meget let. Man kan evt. skrælle squashen og rive hele squashen i farsen, hvis man har børn, der er svære at få til at spise grøntsager...