Peacanpie
Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen sigtes melet med salt. Smørret hakkes heri og smuldres let ind med fingrene. Dejen samles akkurat med letpisket æg - kun nok til konsistens som marcipan. Tilsæt nogle dråber koldt vand, hvis ægget ikke er nok. Rul dejen i plastfolie og lad den hvile mindst 1 time i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 7487 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2012-01-09 23:49:56 Hvor er resten af opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne