Krydder-kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Fjern posen med indmad. Læg indmaden i en lille gryde med 2 dl vand. Kog ca. 30 min. Du har nu en kraft-sky, som du senere kan hælde ved kyllingeretten.
Kyllingen skylles i koldt vand og duppes tør.
Kyllingen parteres i 8 stykker.
Smør et ildfast fad med lidt plantemargarine. Læg kyllingestykkerne heri. Pil og hak løget. Fordel det over kyllingen.
Smelt plantemargarinen i en gryde. (må ikke brune)Tilsæt de flåede tomater, karry, soya, salt og peber.
Lad sovsen "koge sammen" et øjeblik. Hældes derefter over kyllingen. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader.
Efter 15 min. stegetid hældes kraft-skyen ved kyllingen. Steger videre.
Stegetid i alt 50-60 min.
|
|
Opskriften er vist 8238 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne