Grøn pastasalat Glutenfri
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte. Kom den i en skål og bland 1 tsk. olie i. Lad pastaen blive kold.
Bland den revne squash og de fintsnittede forårsløg i pastaen. Rør resten af olien med vineddiken. Bland hakkede hvidløg, basilikum, pinjekerner og parmesan. Smag til med salt og peber. Vend den i pastaen. |
|
Opskriften er vist 33676 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2014-12-03 10:24:18 Det er da godt nok noget særligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne