Porra Antequerana (Salmorejo)
Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Det hele blendes sammen til en helt jævn creme. Den skal helst stå mindst en time i køleskabet.
Tallerknerne pyntes med ægge og tomatbåde samt med tun fra dåse eller serrano-skinke i tern
|
|
Opskriften er vist 10506 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mathilde - 2011-09-06 20:40:35 Tusinde tak!!! Har søgt denne opskrift i intet mindre, end 5 år! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne