Porra Antequerana (Salmorejo)

Porra Antequerana (Salmorejo), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Anne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.gode modne tomater
1 stykkebrød helst daggammelt
 på størrelse med en knytnæve
 salt efter smag
 Gerne saft af en appelsin (kan udelades)
1 dl.jomfru olivenolie
 
 Pynt:
 tomat
 hårdkogte æg
 tun eller serranoskinke i tern
 
Opskrift:
Det hele blendes sammen til en helt jævn creme. Den skal helst stå mindst en time i køleskabet. Tallerknerne pyntes med ægge og tomatbåde samt med tun fra dåse eller serrano-skinke i tern





karakterer:
Opskriften er vist 10506 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-06 20:40:35
Tusinde tak!!! Har søgt denne opskrift i intet mindre, end 5 år!