Hvid chokolademous med passionsfrugt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker og smelt den i mikroovnen i ca. 3 minutter eller i vandbad. Stil skålen til side og lad chokoladen køle lidt af.
Pisk æggehviderne, til de er stive, men ikke tørre. Bland æggeblommerne forsigtigt i chokoladen. Tilsæt saft, kød og kerner af passionsfrugterne. Vend æggehviderne i. Læg nogle hindbær i bunden af en stor skål eller nogle portionsglas og hæld moussen over. Stil moussen i køleskabet i ca. 2 timer (4 timer, hvis man bruger en stor skål), til den er stivnet. |
|
Opskriften er vist 14565 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne