Hvid chokolademous med passionsfrugt

Hvid chokolademous med passionsfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvid chokolade
6 æg delt i blommer og hvider
10 passionsfrugter
300-500 g.hindbær
 
Opskrift:
Bræk chokoladen i stykker og smelt den i mikroovnen i ca. 3 minutter eller i vandbad. Stil skålen til side og lad chokoladen køle lidt af.

Pisk æggehviderne, til de er stive, men ikke tørre. Bland æggeblommerne forsigtigt i chokoladen. Tilsæt saft, kød og kerner af passionsfrugterne. Vend æggehviderne i. Læg nogle hindbær i bunden af en stor skål eller nogle portionsglas og hæld moussen over.

Stil moussen i køleskabet i ca. 2 timer (4 timer, hvis man bruger en stor skål), til den er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 14565 gange,
og udskrevet 303 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu