Engelsk rabarbertærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i mindre stykker og lægges i et ovnfast fad. Sukker og kartoffelmel blandes og drysses hen over.
Smuldre dej: Smørret skæres i små stykker og blandes med mel og sukker til en smuldre-dej. Dejen drysses hen over rabarberne. Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 30 minutter hvorefter den serveres lun med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 132968 gange,
og udskrevet 4694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (49 stemmer) |
|
Kommentarer RK - 2019-09-04 15:01:03 Det er en super opskrift som jeg har brugt mange gange. Jeg erstatter altid halvdelen af melet med havregryn og laver dobbeltportion af dejen så jeg kan putte den i bunden af formen og smuldre den ovenpå - jeg bruger også ekstra frugt så det ikke er ren dej. Det kan anbefales at lave den med et mix af rabarber og blåbær da de komplimenterer hinanden super godt. Jahahe - 2016-09-13 23:00:23 Det er en meget dårlig Opskrift på Englesk Rabarberkage det er ikke andet en Mel så den røj i skrallespanden Anna - 2015-05-17 14:17:34 Den er super god med mandler og lidt sur. anonym - 2015-05-17 14:13:06 Den er en meget god kage🐭🐮 Susan - 2014-06-27 10:41:31 Hvor stor er tærteformen cirka (i diameter)? Susan - 2014-06-25 17:17:40 Hvor stor er tærteformen cirka (i diameter)? Susan - 2014-06-23 09:19:43 Hvor stor er tærteformen cirka (i diameter)? christina - 2014-06-22 15:08:38 Hvor er det spænende. Kagen er i oven. Den minder mig om crumble-kagen fra London. Håber den er lige så god :-) Susan - 2014-06-11 12:42:23 Hvor stor er tærteformen cirka (i diameter)? Susan - 2014-06-05 21:27:28 Hvor stor er tærteformen cirka (i diameter)? anonym - 2013-06-23 14:09:14 Den er rigtig god og bare så nem at lave. Cecilie - 2012-06-27 21:14:50 den blev virkelig god!! jeg tror næste gang jeg laver den vil putte noget marcipan i måske.. Stefanie - 2012-05-29 17:46:10 Den er virkelig lækker. I stedet for kartoffelmel brugte jeg hvedemel og jeg kom en spiseskefuld vaniliesukker i også. I smuldre-dejen erstattede jeg halvdelen af melet med havregryn og kom en lille håndfuld hakkede mandler i sammen med. Ann Catrin - 2010-07-24 14:17:40 En super-lækker kage, og så er den bare SÅ nem at lave. annie - 2010-07-11 17:12:33 den er også rigtig god med jordbæryougurt FruMøller - 2009-08-04 15:33:05 Hurtig, nem og god. Med mandler bedre.. Skal prøves med hindbær eller/og havregryn snart. Amalie - 2009-06-02 14:18:45 Den er super god:-P!! Den ser extar flot ud hvis man laver den med gitter!! Stine - 2009-05-21 15:52:28 Rigtig lækker og nem tærte. Brugte dog lidt mere sukker til at drysse over og bagte også 10 minutter længere end opskriften siger. Mums Maria - 2009-04-24 12:48:11 Tærten manglede meget sukker, men det afhænger selvølgelig af, hvor sure rabarberne er. Jeg synes den bliver meget bedre, hvis man skifter min. halvdelen af melet ud med havregryn. anonym - 2009-01-30 15:07:18 Byt noget af hvedemelet ud med havregryn og smuttede mandler Maiken - 2008-07-24 14:46:04 Smager fantastisk, er fabelagtig nem at lave og kan evt. suppleres med lidt æble til rabarber... Muuuums ikke sidste gang den er lavet i mit køkken... I stedet for flødeskum brugte jeg græsk youghurt 10% oprørt med lidt vanilleessens... muuums det godt og syndigt... ;o) Stina - 2008-07-12 18:37:26 god med hakkede mandler, lidt havregryn istedet for noget af melet og serveret med cremefraiche MUMS!! Louise - 2008-05-26 16:51:31 Helt vildt lækker rabarbertærte og minder rigtig meget om min fars applecrumble..mmm... linda skattie - 2008-05-10 10:43:53 jeg syntes den smager himelsk. og ´MEGA godt. Eva - 2007-06-20 21:11:48 Det er en succes, prøv at blande lidt mandler i dejen hakkede m - 2007-06-06 17:44:01 udskift evt. 75 g mel med havregryn tulle - 2007-05-17 14:59:49 er helt vildt god, dejen er super nem den er bar toppen line 2006 - 2007-05-17 14:59:21 den er super super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne