Tun på den varme måde
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : OP Indsendt : Red : |
|
|
2 dåser tun i olie (er bedre end tun i vand, desværre) iblandes f.eks. pastaskruer med nykogte æg. Æggene hakkes i fornuftige stykker som tilsættes sammen med estragon i tunen. Der udover tilsættes tomat radise forårsløg og det der ellers findes i køleskabet efter behag. Derudover en god cremefraiche eller græsk yoghurt blandes godt med med ovenstående. Retten peppes rigtig godt op med stegt bacon. Og i blandes pasta!!!
Tips: Nydes sammen med lun hvidløgsflutes |
|
Opskriften er vist 7709 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne