Svinemørbrad med bacon a lá vildt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : OP Indsendt : Red : |
|
|
Baconskiver omvikles svinemørbraden med ca. 1 cm. overlag (Indtil man finder fidussen så brug evt. tandstikker uden smag som fastholdelse af bacon).
Panden varmes op til "bacontemperaturstegning" og i mellemtiden inden mørbraden lægges på panden tilføjes knuste enebær på panden ca. 50 stk. Mørbraden steges. Når baconen er blevet pænt stegt overhældes den med rødvin efter behov. Det skal lige siges at det oser/emmer en del, men det giver en god spændstighed, farve og smag. Lad mørbraden stege videre på lavere blus til den ikke virker så blød at trykkes på med f.eks. en gaffel (ligesom en hakkebøf). Lad den derefter hvile ca. 20 minutter. Pak den ikke ind i stanniol men læg det kun over den som et tag så den kan afgive dampen, ellers steger den videre. og husk den afgiver væde i hvileperioden. Saucen laves på resterne af fedtstoffet på panden: Tilsæt ribsgele efter af resterne enebærerne er fjernet. Varm det op og tilsæt enten fløde 13 eller 38 alt efter behag. Smages selvfølgelig til med salt og peber samt Kulør for farvens skyld. Velbekommen Tips: Serveres i afskårene skiver på ca. 2 cm tykkelse med nye kartofler og et godt flütes samt en god salatskål efter eget valg ved siden af. |
|
Opskriften er vist 26282 gange,
og udskrevet 554 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2009-07-09 15:08:05 50 enebær er da temmeligt meget, smager det ikke af for meget så? Når jeg lavervildt bruger jeg måske 10 knuste. whinney - 2007-02-19 14:23:12 god opskrift. Jeg tilføjede noget rouqefort til sovsen, det gør den lidt mere " vild" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne