Æbleskiver uden mælk og æg
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Pisk væske og øvrige ingredienser godt, undtagen æggehviderne. Lad dejen hvile ½ time. Pisk hviderne meget stive og vend dem i dejen.
Varm æbleskivepanden op. Hæld 1 tsk fedtstof i hvert hul. Fyld hullerne næsten op med dej. Vend dem med en kødpind, så snart de har dannet skorpe og er lysebrune. Der skal være så meget flydende dej at æbleskiverne kan danne bue på den anden side. Vend hele tiden æbleskiverne, så de bliver jævnt bagt. |
|
Opskriften er vist 30998 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Den æbleskive sultne - 2012-11-08 20:54:51 Lidt kardemomme gør dem super lækre! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne