Forårssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Kog lagen op og kog gulerødder og porre i lagen i
2 min. Køl lagen af og tilsæt de øvrige grønsager. Skær sildene i 3-4 cm lange stykker og læg dem i en serveringsskål eller fad. Hæld grønsager og lidt af lagen over sildene, og lad dem trække ca. en halv time. Klip dilden groft og drys den over sildene inden servering.
Spis masser af godt tyktskåret rugbrød til.
|
|
Opskriften er vist 11030 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne