Kanelboller Glutenfri

Kanelboller Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mælkefri margarine
4 dl.vand
1 pakkegær
1 dl.sukker
2 æg
4 knsp.salt
14 dl.Semper Fin mix
 
 Fyld:
8 spsk.mælkefri margarine
8 spsk.sukker
2 tsk.kanel
 Pensl med æg, hakkede mandler og perlesukker
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad det bliv håndvarmt. Rør gæren ud deri.

Tilsæt sukker, æg og salt. Bland melet i, men gem lidt mel til når dejen skal ud på bordet.

Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens.

Efter 20 min. røres rundt i dejen.

Del dejen i to dele og tryk delene flade. Læg fyldet på.

Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve i 20 min.

Pens med æg, drys med mandler og perlesukker og bag sneglene ved 250 grader i 8 min.





karakterer:
Opskriften er vist 28425 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-16 00:15:22
jeg synes det er underligt, at der i opskriften står "hæld mælken i" når der skal vand i, misvisende

  -   2010-05-13 08:09:00
Det var godt nok ikke meget kanel i en kanelkage ;-)