Kanelboller Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad det bliv håndvarmt. Rør gæren ud deri.
Tilsæt sukker, æg og salt. Bland melet i, men gem lidt mel til når dejen skal ud på bordet. Lad dejen hæve i ca. 20 min. og bland fyldet imens. Efter 20 min. røres rundt i dejen. Del dejen i to dele og tryk delene flade. Læg fyldet på. Rul det sammen og del de to ruller i 20 stykker. Lad dem hæve i 20 min. Pens med æg, drys med mandler og perlesukker og bag sneglene ved 250 grader i 8 min. |
|
Opskriften er vist 28425 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-16 00:15:22 jeg synes det er underligt, at der i opskriften står "hæld mælken i" når der skal vand i, misvisende Pia - 2010-05-13 08:09:00 Det var godt nok ikke meget kanel i en kanelkage ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne