Hjemmelavet toskansk vineddike
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : maibritt Indsendt : |
|
|
Rugbrødet smuldres og kommes i en ca. 3/4 literflaske,
derefter tilsættes det kogende vand.
Lukkes til og hensættes mørkt i 10-12 dage.
Herefter filtreres det og vandet hædes på en flaske og vin tilsættes.
Lukkes igen og hensættes første gang i en måned, så fremkommer den lille svamp og for eftertiden er det nok med 2 uger.
Tøm den ikke helt men lad altid lidt eddike blive i med svampen til næste omgang. Vinrester kan bruges.
Tips: Man kan naturligvis hvis ønsket tilsætte smag så som krydderurter og hvidløg, men det skal gøres efter modningen af eddiken i en anden flaske, da svampen ellers optager smagen. |
|
Opskriften er vist 10719 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne