Braiseret kalvelever

Braiseret kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : arvid

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalvelever
 smør
 salt
 friskkværnet peber
l.5 tsk.basilikum
2 store løg
3 dl.helt tør hvidvin
1 spsk.hvedemel
2 dl.fløde
0.5 spsk.ægte soja
 
Opskrift:
Leveren renses og tørres omhyggeligt af i køkkenrulle. Den drysses med salt, peber og basilikum. Brun den nu godt på alle sider og tilsæt derefter løgene, der brunes med i de sidste minutter. Hæld halvdelen af vinen ved og lad det. snurre sagte i 3 kvarter. Tilsæt resten af vinen, og lad det snurre 10 min. mere. Prøv om leveren er mør, og er den det, så tag den op og skær den i tynde skiver. Læg dem i et ildfast fad og stil dem til varme i ovnen. Pisk nu melet og sojaen sammen med fløden og føj det til skyen. Lad det koge i nogle minutter, og hæld det derefter over leveren, der er blevet gennemvarmt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 12827 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu