Grønkålsboller
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Indsendt : Red : |
|
|
Grønkålsbladene skylles godt, og det groveste af ribberne fjernes.
Blancheres i nogle minutter, vrides fri for vand og hakkes.
Opløs gæren i kærnemælken, tilsæt den hakkede grønkål, olie, salt samt hvedemel. Dejen forhæver i ca. 20 min. Brødene formes. Efterhæver i ca. 20 min. Pensles med vand og bages i en forvarmet ovn i 12-15 min. ved 225 grader C. |
|
Opskriften er vist 14160 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne