Fastesuppe

Fastesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :     

Ingredienser:
 sparesuppe eller 1 l. vand
100 g.gulerod
100 g.persillerod
100 g.selleri
1 porre
 visk
20 g.margarine
30 g.hvedemel
2 dl.mælk
 tomatketchup
 salt
 sukker
 
Opskrift:
rens urterne skær i strimler (porren i ringe) og tør dem i et rent klæde smelt margarinen i en gryde og lad grønsagerne (porreingene under tagne) surre heri uden at brune hæld kogende vand el. suppe over bind visken og komden og porreringene på suppen kog indtil urterne er møre rør jævning af mel og mælk sæt den suppe og kog ca. 1/4 time

Tips:

smag til med: tomatketchup salt sukker





karakterer:
Opskriften er vist 17756 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-11 09:03:20
Opskrift er svær at forstå - og lyder ærlig talt ikke særlig lækker :-(