Fastesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
rens urterne skær i strimler (porren i ringe) og tør dem i et rent klæde smelt margarinen i en gryde og lad grønsagerne (porreingene under tagne) surre heri uden at brune hæld kogende vand el. suppe over bind visken og komden og porreringene på suppen kog indtil urterne er møre rør jævning af mel og mælk sæt den suppe og kog ca. 1/4 time
Tips: smag til med: tomatketchup salt sukker |
|
Opskriften er vist 17716 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2009-04-11 09:03:20 Opskrift er svær at forstå - og lyder ærlig talt ikke særlig lækker :-( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne