Stegt flæsk i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stegeflæsket lægges på risten i en bradepande evt taglagt, så kødet dækkes lidt af fedt.
Ovnen forvarmes til 200 grader C. alm. ovn og bradepanden sættes midt i ovnen ca. 45 minutter. Når flæsket er gyldent på oversiden, vendes det og steges til det er sprødt ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 364837 gange,
og udskrevet 2482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (125 stemmer) |
|
Kommentarer eik - 2022-05-08 21:27:34 Lavet som opskriften, dog ikke taglagt. Lige i skabet, stor ros fra gæster Søren Andersen. - 2020-12-06 15:45:26 Hej flæskevenner. Jeg ligger ovnristen over to stolerykke stikker så flæskeskiverne op i mellem ripperne i risten og stikker et grillspyd gennem stykkerne. Der kan laves mange rækker hæng dem ikke for tæt. Hold øje med dem ved 200 grader. Let og sprødt. Hanne - 2020-05-30 10:05:20 Vi bruger bacon 🤗 Annelise - 2018-05-29 16:55:24 Sætter grillen til de sidste 5 minutter, så sværen bliver rigtig sprød. Morten A. - 2016-07-19 13:19:38 Denne opskrift er så kedelig så det næsten gør ondt. Stegeflæsket SKAL ha lidt groft salt inden det steges og det SKAL ind i en kold ovn og ALDRIG i lag. Flæsket skal nusses og steges med følelse og vendes og gerne flere gange til det KNASER. Læverflæsk er IKKE særligt lækkert, så kan man ligeså godt lave paneret flæsk. Start med at marinere skiverne i lidt soya og salt og peber i 3-4 timer og så ind i ovnen på en bradepande med bagepapir og JA de skal vendes til de er sprøde og det tager ALDRIG kun 20 minutter ved 200 grader. Det tager nærmere det dobbelte især når de ligger og steger i deres eget fedt. SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE...!!! helle - 2016-07-13 15:55:59 jeg laver nogle gange hvid løgsovs til - det smager himmelsk! Regitze - 2012-03-28 06:28:28 Læg bagepapir i bunden af bradepanden - så er det kun lige rengøring af risten der er skal fixes bagefter en time på 200 er nok lige rigeligt hvis de er tynde - hvis man er til den lidt mere "seje" variant så giv en time og 10 min på 165 - så skal der bides lidt mere :) Lisbetthe - 2012-02-10 21:52:02 Så mumsede! mums! lækkre jørgen - 2011-12-26 23:24:35 Det smagte rigtig godt :D arne - 2011-12-26 23:08:58 Denne opskrift var simpelthen skide god!!!! min kone elskede den! prøv den! uhm! Jeg kunne slurpe flæsket i mig i dagevis... men man må jo holde formen.. øv. Men husk at flæsket skal være meget mørt og knasende. Torben - 2011-10-21 18:57:09 det med at stege dem i en stegepose er altså ikke så godt, der gik lidt for meget cykelslange i det mig - 2011-08-08 12:46:40 himmelskt flæsk. rigtig godt. tilsatte to dråber lækker citron olie, nam! anonym - 2011-08-07 17:07:54 De bliver altså ikke lige så gode, som hvis man laver dem på panden :) Eivor - 2011-07-29 16:03:07 Steg dem ien stegepose, så behøver man ikke at vende dem, 35min er nok,endnu nemmere rengøring Conny - 2010-03-26 21:58:13 I stedet for at bruge risten og bradepande, kan flæskeskiverne ligges på bagepapir. Hæft hjørnene sammen, så fedtet ikke løber ud. Så er man fri for al rengøringen bagefter. katrine - 2010-01-22 17:51:06 fantastiske :) har aldrig prøvet noget så dejligt de var bare fantastiske jan - 2010-01-17 20:02:06 Har prøvet passer med 30 min på den ene side og 15 min på den anden valgte så også at panere dem rigtig nem at lave eskov - 2008-06-23 18:39:17 rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne