Safranfisk med gule pebre og tomater
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød safranen i 2 spsk. hvidvinen.
Peberfrugterne skæres i strimler, løget hakkes, hvidløget hakkes fint, tomaterne flåes og hakkes. Steg grønsagerne, undtagen tomaterne, i en gryde i 2 spsk. olie. Steg til de er gyldne. Tilsæt tomaterne og et drys salt og peber. Lad det snurre sammen under låg ca. 15 minutter. Tilsæt safran og hvidvin og giv det yderligere 15 minutter. Skær fisken ud i portionsstykker og vend i mel. Varm olien i en stor pande. Steg fiskestykkerne gyldne på begge sider, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Fordel torskestykkerne over grønsagerne og pastaen og pynt med persille. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 43667 gange,
og udskrevet 497 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Brasilien, Torben - 2013-02-09 13:10:24 Hej i Djursland. Vi har alle forskellig smag og ret til at have egen smag. Hvis jeg ikke bryder mig om en opskrift, ser jeg ingen grund til at basunere det ud. På samme måde som jeg ikke besøger en virksomhed, bare for at fortælle dem at jeg ikke har til hensigt at reflektere på deres job anonse. Nyd du bare at du har den perfekte madsmag, og lad andre nyde deres smag. Jeg prøver den nu alligevel, selvom der er en der ikke bryder sig om den. MVH Torben Per - 2007-07-02 22:02:42 Det er 2 stk flåede tomater der bruges djursland - 2007-07-02 21:08:48 Er stor fiskespiser, 1-2 x ugentligt, men denne opskrift kunne jeg ikke drømme om at tilberede.Mangler noget groft grønt, og så oliestegte panerede fisk, sikke fedtbomber. spango - 2007-07-02 13:53:05 Er der tale om to stkr. flåede tomater eller to dåser? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne