Hvidløgsforel

Hvidløgsforel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g. forelfileter eller regbueørredfileter
 
 Lage:
3 dl.
1.5 dl.vineddike
4 tsk.salt
5 spsk.Hermesetas Dryslet eller Hermesetas Flydende
2 fedhvidløg
 
 Sauce:
1 dl.cremefraiche
2 spsk.sukkerfri sennep
1 spsk.vineddike
1 fedhvidløg
 Dild
 Estragon
 
 Pynt:
0.5 peberfrugt
 Et stykke agurk
 Lidt porre
 Dild eller purløg
 
Opskrift:
Skær fiskefiletterne i tynde skiver eller strimler. Bland ingredienserne til lagen, hæld den over fisken og lad den trække et døgn i køleskab, hvis du ikke skal bruge al fisken på en gang, så lad resten stå i lagen. Skær grøntsagerne ud som du ønsker. Læg afdryppede fiskestykker og grøntsagerne på et fad. Bland sovsen og hæld den ovenpå fisken lige inden servering. Pynt med dild eller purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 14877 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-14 11:06:06
Lage: 3 dl. vand?