Hvidløgsforel
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skær fiskefiletterne i tynde skiver eller strimler. Bland ingredienserne til lagen, hæld den over fisken og lad den trække et døgn i køleskab, hvis du ikke skal bruge al fisken på en gang, så lad resten stå i lagen. Skær grøntsagerne ud som du ønsker. Læg afdryppede fiskestykker og grøntsagerne på et fad. Bland sovsen og hæld den ovenpå fisken lige inden servering. Pynt med dild eller purløg.
|
|
Opskriften er vist 14877 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Skipper57 - 2019-09-14 11:06:06 Lage: 3 dl. vand? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne