Bjørns vildtfrikadeller
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekød, spæk og knust enebær køres gennem kødhakkeren.
Røres med mel, æg, salt, peber og timian.
Kaffefløde tilsættes til passende konsistens og stilles køligt ca. 1 time.
Frikadellerne steges på pande i smør 5-10 minutter på hver side. Frikadellerne tages af panden. Sauce: Panden drysses med mel, resten af fløden tilsættes, spæd op med bouillon til passende konsistens og smag til med salt og peber. Læg frikadellerne i saucen og server evt. med smørristede små kartofler (risole), tyttebærsyltetøj og valdorfsalat samt ovnstegte skiver af røget spæk. Røget spæk skæres i tynde skiver og sættes i ovnen på en bageplade og steges sprøde ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 27900 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne