Fyldt bagt kartoffel
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
|
|
Bagekartoflerne stilles i en forvarmet ovn på 180 grader i ca 1 time.
Alle ingredienserne blandes i cremefraichen til en dressing. Når kartoflerne er færdige, udskrabes de og skallen gemmes. "kartoffelkødet" puttes i en skål og moses sammen med cremefraichen til en lækker mos. Fyldet kommes tilbage i kartoffelskallen og stiles tilbage i ovnen i ca. 10-15 min. Kan serveres til alt, f.eks. en god bøf eller kalkunbryst. |
|
Opskriften er vist 96532 gange,
og udskrevet 1567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Allan Nielsen - 2014-12-31 14:48:43 Hitter max her i huset og bruges til nytårs menuen. miiig :D - 2011-02-27 19:50:05 Smager de godt hvis man tager fyldet ved siden af kartoffelen? :) Christina - 2007-12-03 14:53:00 Simpelthen kanon lækre! Vi er helt vilde med dem hjemme hos os! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne