Svinemørbrad med æbler og svesker
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
strø lidt peber og salt på den udbankede mørbrad læg 6 vaskede stenfri svesker og tyndt skårne skiver af ½ æbler derpå og bind om kødet eller brug 2 mørbrader 12 svesker og skiver af 1 æble
læg den ene mørbrad oven på den anden og sy dem sammen med grove sting brug grydestening spæd med kogende vand eller suppe stegesovs nr:3 eller 4 stegetid ½-8/4 time Tips: et stykke svinekam (hals-kød) kan anvendes på navendes på lignende måde man udhuler da kødet ved at bore skaftet af en træske på langs ind deri det derved fremkommer hul udfyldes med æbler og svesker |
|
Opskriften er vist 21093 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per Nielsen - 2016-10-28 09:59:11 Stegetid 1/2 time til 8/4 time det må da kunne indsnævres. Stegesovs nr. 3 eller 4. Jamen lad os da få sovsen skrevet ind i opskriften. Det er jo ikke fordi jeg ikke kan lave sovs, eller ikke ved hvorlænge en mørbrad skal stege. Jeg gider bare ikke halve opskrifter. Hvem ved hvad der ellers kan mangle. Her tilsidst er der en række kommaer og punktummer, som efter behov kan anvendes i opskriftteksten. ,,,,,,,,,,,,,...... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne