Svinemørbrad med æbler og svesker

Svinemørbrad med æbler og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :     

Ingredienser:
 vand el. suppe
0.5 æble
12 svesker
2 mørbrader
 salt
 peber
 
Opskrift:
strø lidt peber og salt på den udbankede mørbrad læg 6 vaskede stenfri svesker og tyndt skårne skiver af ½ æbler derpå og bind om kødet eller brug 2 mørbrader 12 svesker og skiver af 1 æble

læg den ene mørbrad oven på den anden og sy dem sammen med grove sting brug grydestening spæd med kogende vand eller suppe stegesovs nr:3 eller 4 stegetid ½-8/4 time

Tips:

et stykke svinekam (hals-kød) kan anvendes på navendes på lignende måde man udhuler da kødet ved at bore skaftet af en træske på langs ind deri det derved fremkommer hul udfyldes med æbler og svesker





karakterer:
Opskriften er vist 21093 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-28 09:59:11
Stegetid 1/2 time til 8/4 time det må da kunne indsnævres. Stegesovs nr. 3 eller 4. Jamen lad os da få sovsen skrevet ind i opskriften. Det er jo ikke fordi jeg ikke kan lave sovs, eller ikke ved hvorlænge en mørbrad skal stege. Jeg gider bare ikke halve opskrifter. Hvem ved hvad der ellers kan mangle. Her tilsidst er der en række kommaer og punktummer, som efter behov kan anvendes i opskriftteksten. ,,,,,,,,,,,,,......