Okse- eller kalvefilet stegt i gryde

Okse- eller kalvefilet stegt i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.filet
40 g.fedtstof
1 tsk.salt
20 g.smør
 
Opskrift:
befri filet, en for sener og hinder og brun den på alle sider i fedtstoffet strø salt over læg låget på gryden og vend stegen hvert 4 det min uden at spæde vand til stegetid: 30 minuter for kalvefilet 20 minuter tag kødet op kog gryden af med 1 dl vand og tilsæt smørret

servers med kartofler og forskellige slags grønsager





karakterer:
Opskriften er vist 24345 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu