Laks i forårsklæder

Laks i forårsklæder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Vibeke

Indsendt :     
Laks i forårsklæder, billede 4 Laks i forårsklæder, billede 1 Laks i forårsklæder, billede 2 Laks i forårsklæder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
1 bdt.grønne asparges
2 spsk.citronsaft
1.25 dl.Piskefløde
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Små nye kartofler
 
Opskrift:
"Knæk" asparges i enden (hvor de slipper naturligt) og skyl dem i koldt vand. Læg dem i et olivenoliesmurt fad side om side.

Fjern evt. skind fra laksen og skær fileten i ca. 3x3 cm bidder der lægges ovenpå de grønne asparges.

Krydder med først citronsaft og dernæst salt og peber. Hæld fløde over til asparges er dækket.

Sæt i en 220 grader C. alm. ovn i ca. 25 min.

Giv nykogte små kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 23927 gange,
og udskrevet 463 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-17 19:37:34
Elsker denne opskrift. Har videre udviklet den med forårsløg og bacon

  -   2010-07-07 17:51:31
rigtig nem og lækker ret. klart at anbefale.