Laks i forårsklæder
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : Vibeke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
"Knæk" asparges i enden (hvor de slipper naturligt) og skyl dem i koldt vand. Læg dem i et olivenoliesmurt fad side om side.
Fjern evt. skind fra laksen og skær fileten i ca. 3x3 cm bidder der lægges ovenpå de grønne asparges. Krydder med først citronsaft og dernæst salt og peber. Hæld fløde over til asparges er dækket. Sæt i en 220 grader C. alm. ovn i ca. 25 min. Giv nykogte små kartofler til. |
|
Opskriften er vist 23965 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-17 19:37:34 Elsker denne opskrift. Har videre udviklet den med forårsløg og bacon sl - 2010-07-07 17:51:31 rigtig nem og lækker ret. klart at anbefale. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne