Snurrelabskovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
vask kødet og skær det i treninger bring vandet i kog kom kødet i og lad det småkoge mens urterne vaskes renses og skæres i skiver kom urterne i gryden drys salt og peber på og lad det småkoge til det er mørrt server hakket persille til
|
|
Opskriften er vist 4760 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne