Spejlæg i madeirasky
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
lav brun sovs af 2 dl suppe og 1 tsk. kartoffelmel smag til med 1 spsk madeira og hæld den fladt fad spejlæggene (4 stk.) anbring deri enten direkte el. på et stykke ristet brød franskbrød servers meget varmt
|
|
Opskriften er vist 4842 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne