Pasta carabonara
Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål.
Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme. Peber og den revne ost drysses over, man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino, bliver resultatet endnu bedre. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 17357 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne