Skildpaddekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
18 skildpadder smeltes sammen med den mørke chokolade i et vandbad. En smule fløde tilsættes således massen opnår en cremet konsistens. 7 dl fløde piskes til flødeskum og skildpaddemassen blandes nu heri. Lad det hvile i køleskabet i 2-3 timer.
Kagen bygges herefter skiftevis med lagkagebund, knuste makroner og skildpaddemasse. Den øverste del skal være en lagkagebund.
Rul marcipanen helt flad med en kagerulle, pak lagkagen ind i marcipanen og pynt det med flødeskum og resten af de hele skildpadder. |
|
Opskriften er vist 21371 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne