Syltede kirsebær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skyl bærne og kog dem med sukkeret og eddiken indtil det rynker tag dem op med hulskeen og læg dem i en hed krukke kog saften i 10 minuter skum den og hæld skum den og hæld den over bærrene bind straks til bruges neliker skal det koges med saften
|
|
Opskriften er vist 19612 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer GerdA - 2018-06-11 14:18:58 Nemt og godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne