Tika masala
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Riv ingefær og hvidløg og bland det sammen med chili og lidt salt og peber. Pres limesaften i sammen med den friskhakkede koriander og 1 spsk olie. og kom kødet ned i det.
Stik grillspyddet igennem kødet og svits det på en varm pande. Hak løget og kom det i en gryde sammen med 1 spsk olie, og lad det svitse lidt, inden den hak-kede chili og gurkemeje kommes i. Kom fløden ned til løg og chili under omrøring. Til sidst kommes kyllingestykkerne ned i saucen og det simrer i ca. 5-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 13330 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer jacob - 2005-01-01 01:01:01 fremgangamåden rigtig:50 g rugbrød (revet) 50 g revet chokolade (revet) og 2 dl piskefløde (pisket) lægges lagvis på et fladt fad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne