Forårsrulledej
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland ingredienserne til dejen, og ælt dem godt sammen.
Rul dejen (tyndt) ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadratiske plader. |
|
Opskriften er vist 173584 gange,
og udskrevet 3566 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (88 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2019-08-06 20:29:48 Kirsten Hüttemeiers opskrift nedenfor er helt fin. Har lige stegt forårsruller. Lidt mere væde til at gøre dejen flydende giver en tilpas tynd dej Kirsten Gøtze - 2017-08-17 12:56:56 Hvis man har en pastamaskine, kan man få pæne tynde ensartede plader lige til at skære ud i kvadrater, men der er så selvfølgelig en max størrelse, Jette Larsen - 2015-01-14 11:35:06 Dejen smuldrer fuldstændig og er næsten ikke til at ælte. Jeg har tilsat mere vand og olie for at gøre den mere smidig og alligevel er den næsten ikke til at rulle ud. Mener ikke selv, at jeg kan have gjort så meget forkert med de få ingredienser der skal i. Venlig hilsen Jette anonym - 2014-02-24 08:00:19 Jeg har loge set at man pensler Tyndall dej paa en steep anode undeniable olie en ad gangen og de blev rig tight tynde Karsten - 2013-12-13 01:19:25 Ikke hvad jeg forstår ved forårsruller - resultatet fik mere smag/konsistens som pølsehorn - bløde og "brødagtige". Jeg brugte ellers pastamaskine til at udrulle så tyndt som muligt. Men de smagte da fint. Ditte - 2012-06-20 17:23:27 Den er da helt hen i vejret! Lavede dobbelt portion og der skulle over en hel liter vand i før den blev rigtig. Så blev den til gengæld også god Peter - 2011-12-11 19:47:34 Har lige prøvet opskriften. Resultatet skuffer ... er i konsistens og smag mest henad pølsehorn. anonym - 2011-09-13 13:23:46 Der bliver ca. 8 stk alm. Størrelse. ;) Kenneth - 2011-09-10 14:12:16 Super god ide at rulle den ud i en pose, det er lige til!! Louise - 2011-05-06 09:34:15 Majsmel, vand og lidt olie.. opskriften på forårsrulledej som den laves i kina.. de skal ikke steges bagefter.. put fyldet direkte på, fold og spis... de laves runde som pandekager og laves ultra tynde med dejen i hånden.. dejen bliver rigtig klistret og derfor kan dette lade sig gøre.. kurt - 2009-06-17 20:11:02 skal de så steges i olie? Stadager67 - 2009-02-14 19:20:32 Denne opskrift er total ubruglig! Dejen bliver blød og kedelig. ozz - 2008-08-02 17:43:14 hvor lang tid skal de have???? Annie - 2008-05-07 11:14:58 Kirsten Hüttemeiers opskrif: Pandekagedej til forårsruller fremstilles af: 200 g mel 50 g kartoffelmel 2 æg 2½ dl vand ca. 2 dl mælk den navn løse - 2007-02-05 20:31:59 hjæææææææææææææææælp den navn løse - 2007-02-05 20:31:11 circa 30 den navn løse - 2007-02-05 20:30:34 hvad kan man bruge som fyld? Louise - 2007-02-04 12:39:58 Hvor mange forårsruller bliver der ? Lars - 2007-01-06 20:50:06 Der bliver ca. til 30 små ruller (7-8cm). Jeg brugte en pastamaskine til at få ru2l22le2r dejen tyndt ud erik - 2005-01-01 01:01:01 pandekagerne bliver for tykke ,så knækker de når de foldes om fyldet gro - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange bliver der af dejen ?? lotte - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange bliver der? katia - 2005-01-01 01:01:01 De smager herligt Dikte - 2005-01-01 01:01:01 Dejen er også nem at rulle ud i en plastikpose Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Hmm jeg toede forårsrulledej blev lavet af rismel... hvis man da skal følge original opskrift Per - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, dog stadig drysset med lidt mel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne