Glarmestersild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rens silden og læg den i blød natten over. Skær silden i små stykker. Knus peberkornene groft. Skræl guleroden og pil løget. Vandet bringes i kog og tilsættes krydderier. Lad det koge i 15 min. Tilsæt løg og gulerod skåret i skiver og lad det koge endnu 2 min. Lad lagen køle af og tilsæt eddike og Hermesetas Dryslet. Læg sildestykkerne i en glaskrukke og hæld den kolde lage over. Silden er bedst efter 2 døgn.
|
|
Opskriften er vist 28229 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Erfaren diabetiker - 2008-11-19 19:32:00 I stedet for Hermetas Dryslet kan også bruges flydende sødemiddel - smag dig frem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne