Tyttebær-ris
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
kog 300 g tyttebær til kompot med 150 g sukker. syltede tyttebær kan også anvendes læg kompot lagvis med 100 g løskogte ris
Tips: pynt: kan pyntes med flødeskum |
|
Opskriften er vist 10637 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne