Appelsinskum

Appelsinskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Appelsinskum, billede 4 Appelsinskum, billede 1 Appelsinskum, billede 2 Appelsinskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
Orangegrene
Mynte, frisk
   
Opskrift:
Top og bund skæres af appelsinen, som sættes på skærebrættet. Skær nu skallen af fra top mod bund hele vejen rundt. Tag appelsinen i hånden og skær filetterne ud imellem lamellerne. Der bør være omkring 300 gram filetter til 4 personer.

Alternativ skrælles appelsinerne og skæres i tern. Tag lidt appelsinfiletter fra til pynt.

Pisk fløden til skum, og pisk flormelis og vaniljesukker i.
Vend derefter appelsinfiletterne i.

Fordel appelsinskummet i portionsglas.

Pynt med appelsinfiletter, orangegrene og mynteblade eller hvad du ny synes passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 12150 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9235 (2198 kcal)
KJ pr. Pers. 2308 (549 kcal)
Vægt ialt 2694 gram
Vægt pr. Pers. 673 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu